Reparatieservice (Almere) (Flevoland)

Een televisie of hifi set laten repareren wordt in deze wegwerp maatschappij een steeds groter probleem. Men vindt het in het algemeen zonde om een toestel van 5 jaar oud zo maar weg te gooien, ook al is de prijs van een nieuw toestel gedaald in verhouding met het oude toestel.

Maar u moet zich wel realiseren dat de prijs van een nieuw toestel toch altijd nog rond de 500 euro ligt. Uit ervaring weten wij dat onze reparatie prijzen in een redelijke verhouding staan tot de waarde van het oude toestel en dat men na de reparatie nog veel plezier van het toestel heeft.Kortom u moet deze afweging zelf maken en weggooien kan altijd nog.

U kunt bij ons alle merken aanbieden: Samsung, Philips, Sony, Panasonic, Grundig, JVC, Vestel, Sharp,enz.

Kwaliteit en Garantie

Wij zijn een officieel Philips servicepunt en kunnen altijd een beroep doen op technische ondersteuning van Philips Nederland. Daarnaast hebben wij toegang tot verschillende databanken: EURAS (Europa), Philips (Nederland)  en TV LIST (Engeland)

U krijgt altijd bij ons vooraf een prijsopgave met wat er defect is en of de reparatie economisch verantwoord is. U betaalt bij ons  geen onderzoekskosten.

Op de door ons uitgevoerde reparaties geven wij 3 maanden garantie.

Reparatieplek

In principe moet u de apparatuur bij ons aanleveren. Wij repareren niet aan huis. Door de moderne techniek is het ondoenlijk geworden om bij de klant thuis te repareren , dit ook in verband met de huidige Arbo-wet en veiligheidseisen.

Eventuele transportkosten

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om wat voor reden dan ook het toestel zelf te brengen, dan zijn wij na afspraak altijd bereid dit bij u op te halen.

De kosten voor halen en brengen bedragen € 25,=  voor Haven.
Voor Almere stad en buiten is dit € 35,=

U kunt ons 7 dagen per week bereiken van 9.00 tot 22.00.

Contact

U kunt voor een reparatie en/of vragen hier onze contactgegevens vinden.

Telefoon:   036 5318788
Mobiel :      06 512 562 15

Route beschrijving

U kunt hier een plattegrond vinden.